Split omkostninger (dimension)

Denne funktion kræver en speciel opsætning af Acubiz. Kontakt Acubiz for at høre om muligheden er tilgængelig for jeres Acubiz løsning. Funktionen understøttes IKKE i Acubiz CAPTURE.

Split på dimension gør, at en transaktion kan splittes ud på flere værdier på samme dimensionsniveau. Det er kun muligt, at splitte på ét og samme dimensionsniveau. Eksempel kunne være et split på en "projekt-dimension".

Eksempel:

I split-boksen angives %sats split på de valgte dimensioner:

Således splittes omkostningen: