Nyt i version R6.60

Oversigt over de nyheder der følger med i den nyeste version af Acubiz EMS version R6.60.

Præsentationsmateriale

Alle præsentationer brugt til hovedpræsentationen samt workshops er tilgængelige til download nederst i denne artikel.

Nye funktioner

Apps

Approve

• Nu også med afregninger og rekvisitioner
  • Ny godkendelsesfunktion - kan nu godkende flere bilag på én gang
  • Godkendelsesfilter - nu også på dimensioner
  • Obligatoriske kommentarer vises nu også i oversigterne - ikke kun på bilaget
  • Forbedret notifikation i app'en ved godkendelse/afvisning

Capture

• Tilføjelse af flere billeder til samme registrering er nu en mulighed
  • Tilsendt nyt kodeord funktionalitet
  • Behandle registreringer fra Ubehandlet-listen
  • Understøttelse af flere sprog – nye sprog er Svensk, Norsk, Tysk
  • Håndhævning af kundespecifik validering

Mileage

• Google-integration til brug ved manuel rute indtastning
  • Registreringsnummer nu tilgængelig ved indtastning
  • Registreringsnummer kan indtastes ved ny kørselsregistrering. Sættes standard til EMS konfigureret værdi.

Acubiz EMS

Overordnet

• Ny menustruktur samt ensartet udtryk på tværs af brugerfunktioner. Inkluderet forbedret overskuelighed på dokumentniveau.

Administrator- og finansfunktioner

• Bedre søgefunktion
  • Oprette ny bruger/dimension med udgangspunkt i eksisterende (copy-funktion)
  • Dimensionskrav nu muligt at opsætte per omkostningskonto
  • Kontantforskud og eksempelvis kortgebyrer kan nu opsættes til at kunne klarmeldes automatisk
  • Posteringstekst, kontonummer og momskode/momsprocent kan nu overstyres af Finans
  • Administratoradgang til at udskifte initialer og/eller login
  • Nye mailtekster
  • Ny brugervenlig velkomstmail-funktion, der indeholder links til tilgængelige apps
  • Mulighed for at konfigurere email-tekster med links til tilgængelige apps
  • Søgning direkte i oversigt for dimensioner, konti og brugere
  • Manuel eksport nu mere enkel

Nye landeregler

• Grønlandske diætregler
  • Østrigske diætregler og kørselsregler

Nye sprog

• Sprogunderstøttelse for Estland, Letland og Litauen

Integration

• Ny webservice til vedligehold af Dimensioner og Brugere
  • Simplificeret import til Dimensioner og Brugere
  • Eksport til Dataløn
  • Firstcard import udvidet til at indeholde Rejsekonto
  • Nye Eurocard importprofiler til understøttelse af forskellige konteringer pr. selskab
  • Understøttelse af forskellige CHARSET i forbindelse med import/eksport

Acubiz Express

Overordnet

Ny Løsning til mindre virksomheder.

Service

Ny Loginside

Central loginside for alle løsninger via https://login.acubizems.com
Her skal indtastes følgende:

• FirmaID (Som på CAPTURE)
  • Brugernavn
  • Kodeord

Cash Back

Cash Back integration til tilbagesøgning af moms