Kreditkortkvittering

Når du har benyttet dit kreditkort på din rejse, skal du dokumentere dit køb med en kvittering. Du har modtaget en fysisk kvittering og kan nu hæfte din kvittering til dit kreditkortkøb digitalt med CAPTURE.

Vælg KORT-knappen, når du skal dokumentere et kreditkortkøb.

Udfyld relevant information

Den digitale kvittering på dit kreditkortkøb bliver nu overført til AcubizEMS.

Når kreditkorttransaktionen kommer i AcubizEMS, vil den og din digitale kvittering blive hæftet sammen ud fra følgende kriterier:

• Beløb (+/- 1%)
  • Valuta
  • Dato

Hvis dit kreditkortkøb er på fx 125 DKK, og du har indtastet 125 DKK i beløbsfeltet, vil der være et MATCH imellem de to, og de bliver hæftet sammen.

Bemærk: der kan kun matches én gang pr. kreditkorttransaktion i AcubizEMS.