Acubiz EMS overblik over webinterface

Den første side, du møder i Acubiz, er login-siden. Når du har logget ind, vises dit standard arbejdsområde:

Område 1:
Området indeholder topmenupunkter såsom den personlige menu, hjælpe samt andre elementer afhængig af opsætning.

Standard knapper:

• (1) Log af (Benyttes ikke ved Single Sign On)
  • (2) Mine indstillinger (tandhjul)
  • (3) Hjælp (blå ikon)

Udvidede funktioner afhængig af rolle samt konfiguration:

• (4) Skift mellem roller i Acubiz (vises kun hvis man har yderligere roller)
  • (5) Sekretærfunktion: Skift mellem de medarbejdere man, som sekretær, har adgang til.
  • (6) Link: Company Policy (Acubiz administrator kan foretage opsætning)
  • (7) Link: Rejseselskab (Acubiz administrator kan foretage opsætning)
  • (8) Link: Rejseforsikring (Acubiz administrator kan foretage opsætning)
  • (9) Link: Intern virksomheds kontakt og support (Acubiz administrator kan foretage opsætning)

Område 2
Her kan du skifte mellem fanebladene:

• Området for ubehandlede, hvor alle dine ubehandlede udgifter forbliver, indtil de sendes til godkendelse.
  • Søgeområde, hvor du kan foretage dine egne søgninger.
  • Godkendelsesområdet, som kun synligt for de brugere, der har godkenderrolle i AcubizEMS.

Område 3
Dette er dit arbejdsområde afhængig af de valg, du har foretaget i område 2.