Indsætte bilag på en eksisterende Rejseafregning

Har du oprettet en Rejseafregning kan du indsætte bilag/omkostninger på 2 måder:

• Indsætte bilag/omkostninger inde fra selve Rejseafregningn
  • Markere bilag/omkostninger i ubehandlede og indsætte dem på en Rejseafregning

Flowet er som følger:

• Marker den rejseafregning der skal have de nye bilag
  • Marker den/de transaktioner der skal ind på den markerede rejseafregning
  • Klik på Opret og derefter Rejseafregning

Dette gør at de markerede omkostninger bliver indsat på den markerede rejseafregning.

Alternativ mulighed:

En anden mulighed er at inde fra Rejseafregningen vil du gerne indsætte nogle omkostninger som ligger i din ubehandlede oversigt.

1. Klik på Indsæt bilag
  2. Marker den/de bilag du ønsker skal med på Rejseafregningen
  3. Tryk på Indsæt X dokumenter