Opret en ny bruger

Det er vigtigt at vedligeholde brugere med relevant og opdateret information.

Klik på ikonet for Opret ny bruger. Formularen til brugeroprettelse indeholder flere områder, der skal udfyldes korrekt.

• Personoplysninger
  • Tilhørsforhold
  • Opsætning af land og sprog
  • Dimensioner
  • Godkendelsesmaksimum (for medarbejdere og egne rejseafregninger)
  • Diæter
  • E-mailindstillinger
  • Påmindelses-e-mail
  • Kontooplysninger
  • Kreditkort og andre konti

Ovenstående informationer kan være individuelle fra firma til firma. Kig evt. på en eksisterende bruger og benyt den som skabelon til oprettelse af nye.

Som minimum skal følgende informationer udfyldes:

• Fornavn
  • Efternavn
  • Initialer
  • Login ID
  • E-mailadresse
  • Brugerens godkender

Er ovenstående udfyldt, kan den nye medarbejder gemmes iht. standardindstillingerne i AcubizEMS.