Skift godkender på brugere

Et skift af godkender kan ses på to måder.

1. En enkelt medarbejder skal have skiftet godkender
  2. En godkender skal udskiftes, og dermed skal der skiftes godkender på mange medarbejdere

Ændringen foregår under ADMIN --> Brugere

Bemærk, at et skift af godkender ikke ændrer godkender på de omkostninger, medarbejderen allerede er i gang med at behandle. En ændring af godkender gælder på omkostninger, der kommer til/oprettes efter ændringen af godkender.

Skift godkender på en enkelt medarbjeder
Hvis en enkelt medarbejder skal have skiftet godkender finder man medarbejderen i listen over medarbejdere, og åbner medarbejderen stamdata.

Under punktet Relationer er der angivet medarbejderens nuværende godkender.

• Tryk Rediger
  • Tryk på Vælg-knappen ud for den godkender, der skal skiftes
  • Vælg den nye godkender i listen
  • Tryk Gem

Nu er godkenderen på den enkelte medarbejder skiftet.

Dette kan være en langsommelig affære, hvis det gælder mange medarbejdere, der skal skifte samme godkender til en ny godkender. Derfor benyttes nedenstående fremgangsmåde.

Skift godkender på mange medarbejdere

Hvis samme godkender skal udskiftes for flere medarbejdere gøres følgende:

Gå til ADMIN --> Brugere --> Arbejd med godkendere

Her kan du nu vælge den godkender, der skal udskiftes, og alle medarbejdere der er under denne godkender, får den nye godkender.

Ved tryk på OK, udskiftes godkender på alle medarbejdere med ét klik.