Følg

Medarbejder gruppe

Alle brugere der oprettes i AcubizEMS får automatisk tildelt rollen som Medarbejder.

Det er ikke en rolle der kan fjernes, men rollen giver medarbejderen mulighed for at foretage afregninger i AcubizEMS.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk