Oprette en kørsel i egen bil

Hvis du benytter din private bil i firmarelateret øjemed, kan du få godtgjort din kørsel ud fra statens takster skattefrit.

Afhængig af land kan regler og beløb være forskellige.

I AcubizEMS standard er der tre muligheder for at oprette en kørsel i egen bil:

1. Oprette kørsel ved hjælp af MILEAGE-appen (tilkøb til AcubizEMS)
  2. Oprette en kørsel manuelt direkte fra ubehandlede (kan være deaktiveret)
  3. Oprette en kørsel manuelt direkte fra en rejseafregning

Oprette en kørsel manuelt
Uanset om du befinder dig i dit ubehandlede område eller direkte på en rejseafregning er processen den samme for at oprette en kørsel manuelt.

• Klik på Opret
  • Vælg Kørsel

Der oprettes nu et nyt kørselsdokument, som skal udfyldes med alle de relevante informationer:

• Bilens registreringsnummer
  • Fra: Adresse, postnummer og by
  • Til: Adresse, postnummer og by
  • KM: Det korrekte antal kørte kilomenter.

På samme kørselsbilag kan der oprettes seks linjer med hver sin kørte distance. Det betyder, at du på den samme dag kan have kørt til seks forskellige destinationer.