Ude af kontoret (Out of office) - stedfortræder

Med Out Of Office funktionen er det muligt for godkendere, at uddelegere sit ansvar som godkender, i en foruddefineret periode, til en anden godkender i AcubizEMS. Out of office kan benyttes ved…

• … forretningsrejse
  • … ferie
  • … sygdom
  • eller andet fravær

Når man aktiverer Out Of Office funktionen, skal man angive en fra- og til- periode hvor uddelegeringen af godkendelsesansvar skal overdrages

Begge dage er inklusive i uddelegerings perioden

Når perioden er angivet, skal der vælges en godkender, som overtager ansvaret og privilegierne i samme periode.

Er både periode samt anden godkender defineret, trykkes på Aktiver for at Aktivere ”Out Of Office” funktionen.

Hvis Out Of Office udløber eks. d. 23-04-2015 vil funktionen automatisk blive deaktiveret d. 24-04-2015 kl. 00:01, selvom man ikke manuelt deaktiverer funktionen.

Overdrag godkender privilegier

Når en Out Of office er aktiveret, vil den godkender man vælger som stedfortræder overtage de samme privilegier som man selv har. Eksempel.

Normal godkender

Stedfortræder godkender

Navn

Prokura

Navn

Prokura

Out Of Office

Majbrit Hansen

75.000,-

Søren Jensen

50.000,-

Ikke aktiveret

Majbrit Hansen

75.000,-

Søren Jensen

75.000,-

Aktiveret

Finn Sørensen

20.000,-

Signe Johansen

30.000,-

Ikke aktiveret

Finn Sørensen

20.000,-

Signe Johansen

20.000,-

Aktiveret

Ændringen af prokura for stedfortræderen, gælder dog kun for de medarbejdere stedfortræderen har overtaget ansvar og rolle for, i den angivne periode. De medarbejdere stedfortræderen normalt er godkender for, gælder normal prokura niveau