Nyt i version R6.4

Hermed en oversigt over nyheder i version R6.40

CAPTURE:

• FAST TRACK:
    - Brugere af fast track kan få vist UDLÆG (som nu) og/eller KORT
    - Før kun til udlæg, Nu også til kreditkorttransaktioner
    - Flere muligheder under indstillinger med aktivering/deaktivering af funktioner
  • Billedbehandling
    - Automatisk ‘find kvittering’
    - Manuel beskæring
    - Et billede taget skråt fra rettes op
    - Optiske filtre gør kvitteringen mere læsbar
  • CAPTURE OCR
    Genkendelse af beløb på kvitteringer

MILEAGE:

• Dimensioner klar ultimo november

TIME

• På alle tre platforme (iPhone, Android samt Windows Phone 8.x)
  • Hurtigere load af stamdata

Generelt om alle apps:

• FASTTRACK
    Den direkte vej til godkendelse - på alle Apps. CAPTURE, MILEAGE og TIME.
    Send direkte til godkendelse fra app'en
  • Krav om password ved login på apps
    Der indføres krav om indtastning af personligt kodeord i alle Apps for, at højne sikkerheden for medarbejderen og virksomheden.
  • Forbedret hastighed
    Hastigheden er markant forbedret på alle aspekter, særligt for dimensioner
    load og behandlingstid for 14.000 dimensioner nu 10-15 sekunder

Mail-IN:

• Automatch af faktura med kreditkorttransaktion
  • Tilsvarende Capture feature
  • Angiv beløb i ‘Subject’

EMS:

Visning af Bilag:

• Før musen over billedet og se detaljer
  • Venstreklik og få vist billedet i et separat vindue

Elektronisk dokumentation:

• Nu altid via kameraet
  • Der kan vedhæftes PDF, jpg, png, gif direkte fra din pc
  • Gælder også vedhæftninger i Mail-In
  • Indskannede udgiftsbilag er således tilstrækkeligt for SKAT (Læs mere hos SKAT gælder kun Danmark)
  • I bogføringsloven er der intet til hinder for elektroniske bilag (Læs Bogføringsloven §10 stk. 2 gælder kun Danmark)

Dimensionsstyret kontoplan

• Muligt kun at begrænse konti relevante for den enkelte brugere
  • Dvs. konti, som er irrelevante i forhold til den dimensionsstyrede kontoplan er skjult og kan ikke vælges.

Søgning - konfigureres af slutbruger

• Brugeren kan selv udvælge kolonner til visning og eksport
  • Ubegrænset antal opsætninger

Direkte eksport af views i finans

• Udvalgte oversigter i Acubiz kan nu modtages direkte på e-mail for videre behandling eller overblik.
  • Før var eksport via copy/paste eller opsætning af en søgning
  • Nu er det bare et klik
  • Gælder hensættelsesoversigter
  • ...på sigt kommer flere til

Status-email til brugerne

• I henhold til valgt hyppighed adviseres brugeren, om noget ligger til behandling, samlet i én e-mail
  • Gælder for Medarbejder (ubehandlede transaktioner og billeder) og Godkender (til godkendelse)

Emailopsætning – nye kunder

• Status-email aktiv om fredagen
  • Nej på brugeren til alle andre emails (Dermed mindre ”spam” som standard)
  • Brugere, som ønsker flere emails, kan selv opsætte dette.

Autokontering – nu med specifik split

• Fordeling på undersplitkonti
  • Leasing- og telefonomkostninger fordeles automatisk
  • Brugeren skal kun kontrollere og klarmelde

Enterprise Single Sign On (SSO)
Acubiz tilbyder Single Sign On

• Brugere ikke skal logge ind i Acubiz EMS – de logger bare på deres computer
  • Brugeren indtaster sin email én gang og får adgang til Acubiz EMS fremover.
  • FORDELE ved Single Sign On
    - Brugere skal ikke huske passwords
    - Simpelt at bruge via browser
    - Reduceret risiko for datalækage (Acubiz identify + ADFS)
    - Kundens sikkerhedspolitik styrer processen for Acubiz EMS