Opret kørsel med MILEAGE - start/stop

Start MILEAGE og start billedet åbner:

Når MILEAGE har fundet GPS signalet og din position kan turen startes ved at trykke Start tur.

• Bemærk: MILEAGE beder om adgang til bl.a. GPS og data. Gives der ikke adgang vil MILEAGE ikke fungere.

Når turen er påbegyndt kører du din tur og MILEAGE registrerer automatisk den rute du kører og gemmer data.

Når turen er færdig trykkes stop tur. Derefter skal enkelte detaljer udfyldes

• Dette billede kan variere afhængig af virksomhedens Acubiz opsætning

Når registreringen er foretaget færdigt, trykkes Overfør tur. Data bliver derefter overført til din AcubizEMS løsning for videre behandling.

• Bemærk: Hvis Acubiz Fast Track er aktiveret, vil din kørsel blive sendt direkte til godkendelse.

Nøgleord:

Kørsel, MILEAGE, tur, bil, kørselsgodtgørelse