Flytte enkelte kreditkort transaktioner til anden medarbejder

Der kan opstå situationer hvor to (eller flere) medarbejdere rejser sammen og den ene medarbejder (Darth Vader) eks. at forlagt/mistet sit kreditkort, så kan den anden medarbejder (Luke Skywalker) bruge sit firma kreditkort til at foretage køb for den anden medarbejder (Darth Vader).

Problemet kan være, at disse transaktioner jo kommer ind på Luke Skywalker's AcubizEMS, men han ønsker ikke at disse transaktioner skal belaste hans budget, så han kontakter finansafdelingen for at få dem til at flytte disse specifikke transaktioner over til Darth Vader - så han kan afregne disse omkostninger på hans budgetter.

Finans kan se alle transaktioner der ligger på de enkelte medarbejdere og er de eneste med rettigheder i AcubizEMS til at foretage denne flytning af transaktioner. Medarbejderne selv kan altså ikke flytte transaktioner imellem hinanden. Gør således:

1. Gå i Finans
  2. Vælg Dokumenter
  3. Tryk på Alle efter medarbejder
  4. I listen Status vælges Igangværende
  5. Udvid transaktioner for medarbejderen Luke Skywalker der har foretaget køb for Darth Vader med hans kreditkort.
  6. Markér de transaktioner der skal flyttes
  7. Tryk på Ændre medarbejder
  8. Vælg den nye medarbejder der skal have transaktionerne (Darth Vader)
  9. Tryk OK.

Transaktionerne er nu flyttet fra Luke Skywalker til Darth Vader, som nu kan afregne disse transaktioner som om at de var på hans eget kort.

Bemærk at en flytning af transaktioner ikke influerer på den permanente match der er foretaget på Luke Skywalker's kreditkort transaktioner. Han modtager stadig fremadrettet de transaktioner der benyttes på hans firmakort.