Deaktiver en bruger

En bruger kan deaktiveres i AcubizEMS, hvis vedkommende ikke skal have adgang mere, fx hvis medarbejderen er stoppet i virksomheden.

Under ADMIN --> Brugere

Vælg den bruger, der skal deaktiveres i listen over brugere. Klik på navnet for at åbne brugerens stamdatakort.

På brugerens stamdatakort trykkes på inaktiver bruger.

Der kommer en bekræftelsesboks, som viser information på den inaktiverede medarbejder og de relationer, der findes på medarbejderen.

• De ubehandlede transaktioner, der ligger på medarbejderen skal behandles af en anden bla. firmabetalte transaktioner.
    - Privatbetalte transaktioner (kreditkort eller udlæg) skal ikke flyttes til andre medarbejdere.
  • Kreditkortmatch bliver slettet
  • Godkenderreferencer skal opdateres på de medarbejdere, der godkendes af denne.

Bekræftes med inaktiver bruger, og ovenstående skal behandles.