Sekretær gruppe

Sekretær gruppen kan gives til brugere der skal foretage afregninger på vegne af en anden person. Når en bruger er tildelt sekretær gruppen, skal samme bruger aktiveres som sekretær for den (eller de) brugere man skal være sekretær for.

Under ADMIN --> BRUGERE vælges den (eller de personer) der skal tilknyttes en sekretær, åbn brugerdata stamdata og tryk på rediger.

Under punktet tilhørsforhold vises en liste over de brugere der har sekretær gruppen, og kun ved den (eller de) sekretærer der er sat hak ved, har aktivt en sekretær rolle overfor netop denne bruger.

Når en sekretær logger ind i AcubizEMS har denne mulighed for at vælge imellem de medarbejdere man er valgt som sekretær for og dermed foretage afregninger for denne person.

Vælg hvilken medarbejder der skal arbejdes som:

Derefter vises transaktioner for denne medarbejder.

Bemærk: En sekretær har ikke godkendelses rettigheder på vegne af den man er sekretær for.