Opret en ny dimensionsværdi

Skal der oprettes nye dimensionsværdier indenfor et dimensions niveau skal følgende tages stilling til:

• Dimensions niveau (Afdeling, Projekt osv.)
  • Værdi der skal eksporteres til ERP systemet (Regnskabssystemet)
  • Tekst der skal vises for medarbejderen

Som udgangspunkt kan du kigge på en eksisterende dimensionsværdi, og oprette den nye dimensionsværdi efter samme principper.

Følgende felter skal udfyldes:

• ID for overordnet dimension.
    Dette kaldes også dimensions niveau. Hvis firmaets afdelings information ligger som dimensionsniveau 1, og der skal oprettes en ny afdelin, så vælges Placeholder - Dim 1.
  • ID:
    Der skal altid angives et internt Acubiz ID. Dette ID skal være unikt på tværs af alle dimensionsværdier og niveauer.
  • Værdi i lister:
    Dette er hvad medarbejderen ser når de skal være på dette dimensions niveau (eks. afdeling)
  • ID2:
    Dette er den eksakte værdi man ønsker skal overføres til ERP systemet (regnskabs systemet) så værdien kendes som en (eks.) afdeling.
  • ID3 og Navn:
    Benyttes oftest ikke, og kan efterlades blanke - med mindre AcubizEMS skal benytte disse ud fra konfigurationen (Kig evt. på en allerede oprettet dimension)
  • Dimtype:
    Her kan angives et navn på det dimensions niveau denne dimensionsværdi tilhører (Eks. afdeling)
  • Mulighed som OID (overordnet dimension)
    Denne skal kun benyttes hvis AcubizEMS er opsat til dimensions afhængigheder. Skal vælges Ja hvis den aktuelle dimensionsværdi skal være tilgængelig som en afhængigheds dimension.