Opret en ny dimensionsværdi

Skal der oprettes nye dimensionsværdier indenfor et dimensions niveau skal følgende tages stilling til:

• Dimensions niveau (Afdeling, Projekt osv.)
  • Værdi der skal eksporteres til ERP systemet (Regnskabssystemet)
  • Tekst der skal vises for medarbejderen

Dimensionsniveau:
Først vælges hvilket dimensionsniveau der skal oprettes en ny værdi til. Det kunne være projekt-niveauet hvor der skal oprettes nye projekter (dette kan være forskelligt afhængig af opsætningen)

Projekt niveauet er nu valgt og der kan oprettes nye projekter.

Nu indtastes nedenstående oplysninger for at oprette et nyt projekt.

Følgende felter skal udfyldes:

• ID:
  • Der skal altid angives et internt Acubiz ID. Dette ID skal være unikt på tværs af alle dimensionsværdier og niveauer.
  • Navn:
    Dette er hvad medarbejderen ser når de skal være på dette dimensions niveau (eks. projekt)
  • Bogføringsværdi:
    Dette er den eksakte værdi man ønsker skal overføres til ERP systemet (regnskabs systemet) så værdien kendes som en (eks.) projekt.