Tilknyt kreditkort transaktioner på en medarbejder permanent

I Menuen Ikke tilknyttet ligger kreditkort transaktioner der ikke er tilknyttet til en medarbejder. Finans medarbejdereens opgave er, at sammenkæde/tilknytte de enkelte kreditkort transaktioner med en medarbejder/bruger der er oprettet i AcubizEMS.

Opret en permanent tilknytning til en medarbejder:

De transaktioner der ligger under ikke tilknyttet skal nu kædes sammen med den medarbejder der matcher de transaktioner der er kommet ind i AcubizEMS således, at når der kommer transaktioner næste gang, vil transaktionerne automatisk ramme den rigtige medarbejder.

Her gør vi altså AcubizEMS klogere på hvem der skal afregne de indkomne kreditkort transaktioner.

Gør således:

1. Gå ind inder Ikke tilknyttet
  2. Udvid kreditkort udbyderen (tryk på plus-tegnet)
  3. Udvid transaktionerne for medarbejderen (Tryk på plus tegnet)
  4. Markér én transaktion
  5. Tryk på Opret kreditkort/konto på medarbejder knappen
  6. Vælg den medarbejder der skal have transaktionerne fremadrettet
  7. Tryk på Opret kreditkort/konto på medarbejder knappen

Du kommer til en bekræftelses side:

Tryk på Gem & Luk og Rematch etransaktioner.

Nu kommer kreditkort transaktioner til denne medarbejder automatisk fremadrettet.