Brugeropsætning - personlig information

Her ligger brugerens personlige oplysninger

Fornavn og efternavn
Kombineret fornavn og efternavn skal være unikt på tværs af alle brugere.
Hvis to brugere har samme navn - fx Lars Hansen, skal en af brugerne tilføjes en forskel, som fx

• bruger 1: Lars Hansen
  • bruger 2: Lars Hansen (LHA)

Initialer
Brugerens initialer SKAL være unikke på tværs af alle brugere.

Login ID
Denne værdi bruges til at logge ind på AcubizEMS og er som regel den samme værdi som initialer. Login ID skal være unikt på tværs af alle brugere.

E-mail
E-mail skal være unik på tværs af alle brugere.

Medarbejdernummer
Medarbejdernummeret bør være entydigt på tværs af alle brugere. Nummeret anvendes i lønnens eksportfil.

Hjemmeadresse (kun relevant i Norge)