Logge ind i AcubizEMS

For at logge ind i AcubizEMS skal du oprettes som bruger af systemet. Er du i tvivl, bedes du kontakte din virksomheds AcubizEMS-administrator/-kontaktperson for at høre yderligere om dine muligheder.

Første gang du skal logge ind, får du to e-mails med informationer om dit fremtidige log ind i AcubizEMS:

1. En velkomst-e-mail. der indeholder dit brugernavn/LoginID
  2. En password-e-mail, der indeholder dit nye kodeord

De informationer, du har modtaget, indtastes direkte på forsiden af AcubizEMS

Tryk på Login, når du har indtastet de korrekte oplysninger.

Følgende fejlbeskeder kan forekomme:

Ukendt bruger
Hvis du logger ind med oplysninger, som AcubizEMS ikke kender, får du følgende information:

Her skal du kontakte din virksomheds AcubizEMS-administrator for at løse problemet.

For mange login
Hvis du bruger et rigtigt LoginID/Username men indtaster dit kodeord forkert 3 gange, vil din profil blive suspenderet i 5 minutter. Efter 5 minutter vil du have 3 yderligere forsøg.