Indsætte bilag på en ny Rejseafregning

Når du har oprettet en Rejseafregning, kan du indsætte bilag for at samle dine relaterede omkostninger.

Når du opretter en rejseafregning, skal du tage stilling til følgende:

• Rejsestart - dato og tidspunkt
  • Rejseslut - dato og tidspunkt
  • Formål: En mere detaljeret beskrivelse af din rejse/omkostninger
  • Dimensioner (hvis de er aktiveret)

Når ovenstående er udfyldt, kan du indsætte bilag på rejseafregningen.

Klik på Indsæt bilag. Der fremkommer nu en oversigt over de bilag, der ligger i oversigten ubehandlede.

• Marker den eller de bilag, du ønsker indsat på rejseafregningen
  • Tryk på Indsæt x dokumenter

Bilagene er nu indsat på den aktuelle Rejseafregning under Bilagsoversigten: