Følg

Overførsel - kø (offline) eller øjeblikkelig (online)

Uanset hvilken dataforbindelse, du har angivet, kan du opsætte din Acubiz-app til følgende overførselsmuligheder:

  • Automatisk
  • Manuelt (Offline feature)

Automatisk overførsel
Denne indstilling overfører data med det samme, når du har afsluttet din aktuelle opgave (taget billede, oprettet en kørsel eller registeret tid).

Bemærk: Afhængig af din forbindelsestype kan der påløbe ekstra omkostninger, som ikke dækkes af Acubiz.

Manuel overførsel
Med manuel overførsel vil alle dine afsluttede opgaver blive lagt i en kø, hvor du efterfølgende selv vælger, hvornår du vil overføre. 

Med andre ord en funktion, som gør det muligt at bruge appen, selvom du ikke er online.

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk