Når kreditkort transaktionerne ankommer første gang

Når kreditkort transaktioner ankommer til AcubizEMS vil transaktionerne blive behandlet ud fra de tilknytninger der er oprettet. Et scenarie kan være, at når Acubiz får kreditkort transaktioner med et bestemt kortnummer skal disse automatisk flyttes ud til en bestemt medarbejder som så kan viderebehandle og afregne disse.

Som udgangspunkt regner vi med at alle medarbejdere har deres egne personlige kreditkort som de benytter i deres arbejde. Disse kreditkort er udstyret med et ID fra kreditkortudbyderens side. Dette ID benytter AcubizEMS til, at foretage et match imellem de enkelte kreditkort transaktioner og en medarbejder der er oprettet i AcubizEMS.

Eksempel:

• Luke Skywalker har et Eurocard
  • Han Solo har et Eurocard

For at kunne identificere de to medarbejderes kreditkort transaktioner fra hinanden, udnytter AcubizEMS de enkelte medarbejderes Eurocard ID.

• Luke Skywalker har Eurocard med ID 25471000000000x
  • Han Solo har et Eurocard med ID 25471000000002

Et Eurocard ID har ingen information om Eurocard'ets kortnummer!

Det betyder, at hver gang de to medarbejdere benytter deres kreditkort, vil deres transaktioner blive stemplet med deres Eurocard ID og denne information lander altså i AcubizEMS sammen med deres forbrugte transaktioner. Som billedet ovenfor viser ligger der nu Eurocard transaktioner fordelt ud på de 2 ID numre (og et tilhørende kort-holder navn).

Nu kan der gøres 2 ting ved disse 1. gangs transaktioner.

1. Tilknytning:
    Oprettes et match imellem Eurocard ID'et og en oprette medarbejder og dermed en permanent flytning af transaktioner til den valgte medarbejder (Automatisering)
  2. Flytning:
    Flytte enkelte transaktioner til en udvalgt medarbejder én gang (Manuel éngangs flytning)

Dette gøre under FINANS --> IKKE TILKNYTTET