Hvis du har glemt dit kodeord

Hvis du har glemt dit kodeord, er der mulighed for at oprette et nyt.

Da kodeord er krypterede i AcubizEMS, er det ikke muligt at få tilsendt det eksisterende kodeord.

Gå til Login-siden af din virksomheds AcubizEMS og klik på Forgotten your password

Du bliver ledt hen til en side, hvor du skal indtaste den e-mail adresse, du er registreret med i AcubizEMS

Indtast din e-mailadresse og klik på Request password.

Du vil efter få minutter modtage en e-mail med det nye kodeord, som AcubizEMS danner. Log på med dit nye Kodeord og skift evt. det nye kodeord til et mere personligt.

Bemærk, at du måske skal tjekke mappen for spam/junk/uønsket post, hvis den skulle lande i én af disse mapper i din mailboks.

Fejlbeskeder

Hvis du indtaster en ukendt e-mailadresse, vil nedenstående fejl fremkomme

Du skal altså kontakte din virksomheds administrator af AcubizEMS for yderligere hjælp.