Fast Track - information

I Acubiz kan en bruger opsættes til at køre Fast Track. Fast Track er et spørgsmål om hvorvidt en bruger kan fremsende omkostninger til godkendelse direkte fra mobiltelefonen (via CAPTURE, MILEAGE eller TIME), eller om brugeren skal sende kvittering ind via CAPTURE og derefter ind på Acubiz Web og sende til godkendelse derfra.

Fast Track er altså en tidsbesparelse for brugerne og dermed kun behandle omkostningerne én gang.

Bemærkninger om Fast Track:

• Fast Track er et tillægsabonnement til CAPTURE.
  • Firmaets regler om korrekt kontering skal kunne foretages direkte i CAPTURE app'en ud fra de muligheder, der er tilgængelige.
  • Virksomheder med evt. tilpasninger til deres regler for kontering og dimensionering, der ikke er inden for AcubizEMS' standardkonfiguration, kan ikke benytte sig af Fast Track.
  • Fast Track kan aktiveres/deaktiveres pr. medarbejder
  • Fast Track kan konfigureres til at håndtere [Kun kontante udlæg] eller [Kun kreditkort] eller [Kontante udlæg og kreditkort]
  • Kontante udlæg bliver sendt til godkendelse med det samme.
  • Når du har benyttet dit kreditkort og tager billede af dine kvitteringer, vil der oftest gå 1-2 dage, før den bliver sendt til godkendelse.

Aktivering af Fast Track påvirker alle Acubiz Apps.

• CAPTURE
  • MILEAGE
  • TIME

Opsætning af bruger:

En bruger kan opsættes på følgende måde med følgende valgmuligheder

Aktiver Fast Track og vælg de muligheder brugeren skal have i App'en.

Knapper i Acubiz Capture er...

• [Kun kontante udlæg] = Udlæg
  • [Kun kreditkort] = Kort
  • [Kontante udlæg og kreditkort] Udlæg og Firmakort