Vælg dit eget layout for søgeresultat med visningsprofiler

Du kan selv oprette en eller flere visningsprofiler til dine søgninger. Det betyder, at du afhængig af søgning kan få vist data på forskellige visningsprofiler. Det kan være vigtigt at få antal kørte kilometer med, når du søger på kørsel, og det er vigtigere at få beløb med, når du søger på omkostninger.

Der er tre elementer at tage stilling til:

1. Liste med allerede gemte visningsprofiler (Default = standard)
  2. Redigerer den valgte visningsprofil
  3. Oprette en ny visningsprofil.

Oprette en ny visningsprofil
Klik på ikonet for opret visningsprofil, som fører dig til til opsætningssiden for den nye visningsprofil.

Tag stilling til følgende:

• Profilnavn
    Navnet som det vil fremgå i listen over gemte visningsprofiler
  • Sorteringsrækkefølge
    Indtast en numerisk værdi, der vil sortere dine oprettede visningprofiler fra laveste til højste værdi.
  • Kategoriser første kolonne
    Vælg Ja, hvis du vil have grupperet søgeresultaterne efter første kolonne. Fx kunne første kolonne være medarbejder.
  • Sorter anden kolonne
    Vælg Ja, hvis du ønsker, at anden kolonne er sorteret i rækkefølge.
  • Summer numeriske værdier
    Vælg Ja, hvis du vil have en summering af numeriske værdier (fx beløb) som en ekstra linje i dine søgeresultater.

Kolonneopsætning
Du kan lave et personligt layout og medtage de kolonner, der skal indgå i søgeresultatet. Der kan vælges op til otte kolonner (minimum en).

Marker en etiket/kolonne og tryk på pil til højre for at få den over i valgte kolonner. Fjern kolonner ved at vælge i valgte kolonner og tryk på pil til venstre - dette fjerner kolonnen.

Du kan også ændre rækkefølgen på valgte kolonner:

Marker kolonnen, flyt med pil op og pil ned.

Tryk på gem, når du er færdig.