Flyt transaktion til anden medarbejder

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at flytte omkostninger fra én medarbejder til en anden. Oftest vil dette dreje sig om kreditkort transaktioner som skal flyttes, da alle andre selv kan oprettes. Det kan være følgende scenarier:

• Medarbejderen har betalt med sit kreditkort for en anden medarbejder
  • Medarbejderen er syg, og kan ikke afregne
  • Medarbejderen er stoppet
  • ... og andre

Bemærk: En medarbejder (bruger) kan ikke flytte transaktioner til en anden medarbejder - det er KUN medarbejdere med FINANS rolle.

Gå til FINANS --> Alle efter medarbejder:

1. vælg UBEHANDLEDEstatus.
  2. Find medarbejderen der har transaktioner der skal flyttes.
  3. Marker den eller de transaktioner der skal flyttes
  4. Tryk på ændre medarbejder knappen i toppen
  5. Vælg den nye medarbejder i boksen
  6. Tryk på ændre medarbejder
  7. ... transaktionen er flyttet til den nye medarbejder.

Dette vil udløse en e-mail notifikation til den nye medarbejder om, at der nu er kommet nye transaktioner der skal behandles.