Skift godkender

Der kan opstå situationer hvor en godkender har omkostninger til godkendelse men, at omkostningerne skal flyttes til en anden godkender. Det kunne være følgende scenarier:

• Godkenderen vil have, at en anden skal godkende omkostningen
  • Godkenderen har ferie
  • Godkenderen er sygemeldt
  • Godkenderen er stoppet
  • ... eller andet

Bemærk: Benyt Out Of Office funktionen i tilfælde af eks. ferie eller sygdom.

Gå til FINANS --> Hos godkender.

• Vælg den godkender der har omkostningen
  • Vælg den medarbejder omkostningen kommer fra
  • Marker den eller de transkationer der skal flyttes til en anden godkender
  • Tryk på skift godkender knappen i toppen
  • Vælg den nye godkender
  • Tryk på OK.

Transaktionen flyttes nu til den nye godkender.

Bemærk at et skift af godkender kan udløse en e-mail med information til den nye godkender om at der er kommet nye transaktioner der skal behandles.