Følg

CAPTURE overblik

CAPTURE er app'en, der gør dagligdagen lettere for alle, der foretager afregning af omkostninger. Både finansafdelingen, godkendere og ikke mindst medarbejderne sparer meget tid på håndtering af kvitteringer.

Har du benyttet dit kreditkort - tag et billede af kvitteringen, og tænk ikke mere over at gemme den til senere brug. AcubizEMS og CAPTURE sørger for, at dine kvitteringer dokumenterer dine omkostninger.

CAPTURE-app'en byder på mange funktioner og indstillingsmuligheder:

CAPTURE-menu

  • Kamera
    Med funktionen kamera benytter du din smartphones indbyggede kamera til at tage billeder af dine kvitteringer.
  • Kamerarulle
    Fra kamerarullen kan du indlæse billeder, du allerede har taget med din smartphone, og bruge relevante billeder som din kvittering. Det kan være, at du har taget et billede af din kvittering direkte med kameraet, eller at du har taget et skærmbillede af en kvittering fra en anden app.
  • Ubehandlet
    Viser en oversigt over de ubehandlede transaktioner der ikke har et billede tilknyttet.
  • Til overførsel
    Hvis du under indstilinger har valgt at alle dine udlæg og kreditkortkvitteringer skal overføres manuelt (og ikke med det samme), vil alle dine kvitteringer blive lagt i en kø til overførsel. Benyt denne funktion, hvis du har kvitteringer der ikke er overført til Acubiz. (Bemærk, at når kvitteringer ligger i kø, findes de kun på din mobiltelefon - ikke i AcubizEMS).
  • Indstillinger
    Under indstillinger kan du foretage flere opsætningsmuligheder, som definerer, hvordan CAPTURE benyttes. Her kan du vælge hvilken forbindelsestype, du foretrækker, og om kvitteringerne skal overføres med det samme eller lægges i kø til senere, manuel overførsel. Yderligere kan du foretage en opdatering af indstillingerne direkte fra Acubiz' server. Denne opdatering henter de nyeste informationer om dimensioner, lande, valutaer og omkostningskonti.
  • Om
    Information om version og app.
  • Log ud
    Her kan du logge ud af app'en. Du skal angive brugerID og kodeord for, at logge ind igen. Benyt denne funktion, hvis du benytter en fælles telefon med flere brugere.

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk