Ændre min startside

Som godkender kan du selv definere hvilken side i AcubizEMS, du starter på efter login. Som standard åbner siden i ubehandlede

Hvis man som bruger med godkenderrettigheder arbejder mere som godkender end som medarbejder, der skal afregne, kan man med fordel skifte startsiden til at åbne direkte i godkender-området.

Gå til Mine indtillinger (tandhjul) via menuknappen i øverste højre hjørne.

I boksen, der åbnes, kan du vælge den side, du ønsker at starte på ved login.

Den startside, du gemmer, vil åbne som den første, næste gang du logger ind.