Ændre e-mail indhold

ALle e-mails der udsendes fra AcubizEMS er, fra leveringen, opsat med nogle standard tekster, som udgør indholdet af de e-mails der udsendes. Ændring af indholdet i en e-mail består af ændring i to områder på hver e-mail:

• Emnefeltet
  • Indholdet

Der kan ændres i både emnefeltet og indholdet af mailen, men selve indholdet er "pakket ind" i Acubiz design - uagtet det der ændres i indholdet.

Gå til: ADMIN --> YDERLIGERE INDSTILLINGER --> EMAIL OPSÆTNING

Få til den e-mail du vi ændre, og klik på sproget (eks. UK)

Nu kan emnefeltet og indholdet ændres efter behov.

Bemærk: Standard teksten er på engelsk.

De tekster der er omringet af [xxxxx] er systemværdier der eks. kan være:

• Navn på afsender
  • Navn på modtager
  • LoginID
  • Status beskeder
  • ... og meget andet

Klik på manilla sedlen for, at indsætte et eller flere systemværdier efter behov.