Opret kategorier til registrering

I AcubizEMS arbejdes der med såkaldte kategorier som medarbejderne kan tids-registrere på. Der kan oprettes få eller mange kategorier, som hver især er konfigureret forskelligt.

Hver kategori kan opdeles i følgende områder:

• Registrering af timer
  • Registrering af dage
  • ... med eller uden balance kontrol

Oprettelse af ny kategori - Gå til: ADMIN --> TIME og klik på Opret kategori

For at oprette en kategori, skal der tages stilling til følgende indstillinger:

• Aktiv:
    Vælger om den enkelte kategori skal være tilgængelig for medarbejderen.
  • Sorteringsnøgle:
    Angiv en numerisk værdi for den sorteringsrækkefølge kategorien skal vises for medarbejderen. 0 er øverst.
  • Kategorinavn:
    Kagegorinavnet er det navn som medarbejderen ser i TIME app'en.
  • Forklaring påkrævet
    Angiv Ja eller Nej om brugeren skal angive en forklarende tekst ved registrering på denne kategori.
  • Ordre
    Her angives om registreringen på kategorien skal være i timer eller dage
  • Datofelter vises på formular
    Der kan angives om der skal vises datofelter ved registrering. Der kan angives enten et enkelt datofelt eller både en start- og slut dato.
  • Anvend budget dokumenter
    Skal der anvendes et budget til den aktuelle kategori, skal der yderligere oprettes budgetdokumenter under FINANS --> TIME
  • Anvend balance sporing
    Hvis kategorien skal anvende balance sporing.

Dimensionsopsætning:
Af de allerede oprettede dimensioner som medarbejderne registrerer i forbindelse med rejseafregninger, kan der ligeledes angives om der er specifikke dimensioner der skal angives på kategorier.

• Synlig
    Markerer om den enkelte dimension skal være synlig ved registrering
  • Redigerbar
    Vælg om der på den enkelte dimension skal være mulighed for, at medarbejdern kan ændre værdierne.
  • Obligatorisk
    Her kan der angives om udfyldelse af dimensionen er påkrævet for medarbejderen ved registrering.

Eksport opsætning:
Når der registreres på denne kategori skal der tages stilling til eksport filens indhold:

• Anvend i løneksport
    Skal registreringerne, på denne kategori, med på en løneksport til senere behandling/registrering.
  • Lønkode
    For at kunne differentiere registreringerne på de forskellige kategorier fra hinanden, skal der angives en lønkode, som kommer med i løneksporten.

Flowkontrol:
Når en medarbejder foretager en registrering, kan man via denne opsætning styre hvad der skal ske med registreringen når den er afsendt fra App'en på smartphonen.

• Anvend godkender workflow
    Hvis registreringer i denne kategori skal direkte fra medarbejderen til FINANS vælges Nej. Hvis registreringerne skal igennem net normale godkender workflow, vælges Ja.
  • Standard status
    Via denne indstilling kan der vælges hvad der skal ske med registreringerne så snart de er afsendt fra TIME App'en fra mobiltelefonen.
    Ubehandlede: Alle registreringer lander i medarbejderens ubehandlede område, og skal manuelt fremsendes til godkendelse.
    Klarmeldt: Alle registreringer foretaget på mobiltelefonen sendes direkte til godkendelse hos medarbejderens godkender.

Når alle elementer er taget stilling til, tryk på Gem.