Gør klar til Go-Live

Som administrator i Acubiz EMS er der nogle vigtige skridt til at gå igennem, før "go-live".

Basis tjekliste:
Følg disse grundlæggende retningslinjer for at sikre korrekt konfiguration.

• Dimensioner:
    - Er alle dimensioner oprettet?
    - Er alle dimensioner up-to-date?
  • Brugere:
    - Er alle brugere oprettet?
    - Har alle brugere fået tildelt en godkender?
    - Er de korrekte standard dimensioner valgt?
    - Er de korrekte grupper tildelt brugere?
    - Er de korrekte kontooplysninger noteret på de enkelte brugere?
  • Omkostningskonti:
    - Er alle omkostningskonti oprettet?
    - Har alle omkostningskonti har det mest logiske navn/label?
    - Har alle omkostningskonti de rigtige ERP kontooplysninger?
    - Har alle omkostningskonti de korrekte momsoplysninger?
    - Er der en "Øvrige omkostninger" konto oprettet?

Acubiz EMS indstillinger:
Følg disse tre skridt til at gøre AcubizEMS klar til Go-Live.

1. Aktiver tilfældig adgangskode
  2. Aktiver e-mail udsendelse
  3. Underret brugerne! Send velkomst e-mail og adgangskode e-mail

TODO's:

1. Aktiver tilfældig adgangskode:
Under implementerings perioden var standard adgangskoden password. Det anbefales, at AcubizEMS er konfigureret til at generere en individuel adgangskode til hver bruger, inden Go-Live.

Som ADMIN gå til Mine indstillinger via det røde tandhjul i øverste højre hjørne.

Mine indstillinger info åbnes. Klik på fanen Admin (global)

• Aktiver Tilfældig adgangskode ved at klikke Tilfældig
  • Indstil adgangskode kompleksitetsniveau ved oprettelse af nye adgangskoder
  • Vælg Gem

Nu vil alle adgangskoder blive dannet af AcubizEMS' adgangskode generator.

2. Aktiver email udsendelse:
Før Go-Live er det påkrævet at aktivere e-mail-afsendelse.

Som ADMIN gøres følgende for at aktivere e-mail-meddelelser.
Gå til ADMIN --> Yderligere indstillinger --> E-mail-opsætning

Tryk på rediger

Tjek følgende indstillinger:

• Er systemet aktivt? - Hvis Nej - Vælg Ja.
  • Er default modtager udfyldt? Hvis ja, tøm feltet (fjern standard-e-mail-adresse) og lad feltet være tomt
  • Gem ændringerne

3. Underret brugerne:
Alle brugere skal modtage følgende:

• En velkomst mail
  • En password mail

Gå til: ADMIN --> BRUGERE --> BRUGER VEDLIGEHOLD

Nu er AcubizEMS klar til at Go-Live.