Krav om kvittering (vedhæftet fil) på omkostningen

I AcubizEMS kan der opstilles påkrævet kvittering (vedhæftet fil) på udvalgte (eller alle) omkostningskonti.

Gå til: ADMIN --> KONTOPLAN --> OMKOSTNINGSKONTI

I oversigten giver overblik over hvilke konti, der er opsat til at kræve en vedhæftet fil (kvittering), inden man kan sende til godkendelse.

Her vises et overblik:

Ændring af kravet om kvittering

I oversigten med omkostningskonti, klik på den omkostningskonto, du ønsker at ændre (fx Broafgift og brobizz) - tryk Rediger.

Under punktet Andre indstillinger kan du skifte indstillingen for vedhæftede filer (kvitteringer).

Ikke påkrævet

Påkrævet

Tryk Gem, når du har foretaget din indstilling. De nye indstillinger træder i kraft med det samme for alle brugere af AcubizEMS.