Vedligeholde lande valg

I Acubiz er alle lande oprettet, men det er ikke alle lande der er aktive og derfor ikke kan vælges i de lister hvor man vælger land.

Der arbejdes med en Aktiv liste og en ikke aktiv liste og ændring af disse afhænger af om jeres Acubiz løsning benytter rejsegodtgørelse (diæter).

Vi benytter ikke diæter:
Under ADMIN --> Øvrige indstillinger vælges punktet Lande.

Vi benytter diæter:
Under ADMIN --> Øvrige indstillinger vælges punktet Diæt satser. Landevalget hænger sammen med diætsatserne når diæter benyttes i Acubiz.

Aktivere land:
Skal et land aktiveres ligger det under listen Ikke aktive og kan her vælges og aktiveres:

Deaktivere land:
Skal et land deaktiveres ligger det under listen Aktive og kan her vælges og deaktiveres:

Alle lister med landevalg er nu opdateret - også i CAPTURE app.