Opret ny valuta

For at oprette en ny valuta i AcubizEMS gøres dette under:

ADMIN --> KONTOPLAN --> Valuta (inkl. kurser)

Klik på Opret valuta for at oprette en valuta der ikke findes i oversigten.

Bemærk, at hvis virksomheden benyttes KONTANTE FORSKUD med valuta-kasser (finans konti) i AcubizEMS, skal der ligeledes angives en finanskonto.

Uden forskud aktiveret:

Følgende felter skal udfyldes:

• ISO-KODE
  • Valutakurs (Angives i "hvad koster 100 stk. valuta i system valuta")
  • Opdaterings dato (default angives dags dato)

Med forskud aktiveret:

Følgende felter skal udfyldes:

• ISO-KODE
  • Valutakurs (Angives i "hvad koster 100 stk. valuta i system valuta")
  • Kassekonto (Valuta kontoens finans konto)
  • Kassekonto type (Er det en Finans, Debitor eller kreditor)
  • Opdaterings dato (default angives dags dato)

Tryk Gem og Luk når det er færdigt.