CAPTURE indstillinger

I CAPTURE er der flere forskellige indstillinger der kan justeres efter dit behov.

Funktionen er således:

Oversigt:

Kun WIFI:
Slået fra benytter CAPTURE alle aktive forbindelser (både WIFI og mobil data). Slået til benyttes KUN WIFI forbindelse når den er tilgængelig.

Manuel overførsel:
Slået fra: Kvitteringer overføres automatisk. slået til: kvitteringer overføres manuelt efter behov.

Find kvittering:
Denne funktion prøver at finde den mest optimale beskæring af kvitteringen.

Find beløb:
Funktionen gennemløber dit billede for, at finde noget der "ligner" et beløb. Intelligensen i Find beløb bliver hele tiden optimeret.

Brug filtre:
Med filtre kan du justere din kvittering fra farve til s/h eller gråtoner. Det kan i nogle situationer gøre din kvittering mere læsbar ved at benytte filtre.

Tilføj til kamerarulle:
Denne funktion er en sikkerheds funktion der gør, at de billeder du overfører fra din telefon til Acubiz, automatisk bliver lagt i din kamerarulle sammen med dine almindelige billeder. Kald det en slags lokal backup. Skulle der være fejl i dataoverførslen, kan du således overføre kvitteringen igen på et senere tidspunkt.

• Bemærk: Aktivering af én eller flere af ovenstående funktioner kræver ressourcer på din smartphone. Blandt andet er Find beløb (OCR) en ressourcekrævende funktion. Oplever du, at din telefon foretager Behandling længe, kan denne funktion med fordel deaktiveres.

Funktionerne aktiveres eller deaktiveres ved, at slide håndtaget til højre eller venstre.

Husk land:
Husker automatisk senest benyttede land.

Husk valuta:
Husker automatisk senest benyttede valuta