Rejseforsikring link

Har firmaet en rejseforsikring i forbindelse med rejser og/eller rejseomkostninger, kan der med fordel oprettes et direkte link fra Acubiz til denne beskrivelse. Dette kan evt. være et link direkte til virksomhedens intranet, som åbnes når der klikkes på ikonet i Acu

Ikonet vises kun hvis der er indsat/oprettet et link til dette, i Acubiz.

Opret link:

For at kunne oprette et link, skal du have ADMIN rettigheder i Acubiz.

Gå til ADMIN --> Øvrige indstillinger --> Nøgleord kunde
Bemærk, at denne feature kan være inaktiv. Kontakt da Acubiz.

Klik på menuLinkTravelInsurance og tryk Rediger

I feltet værdi indtastet den fulde URL som skal linkes til.

Afslut med, at trykke Gem