Logge ind i AcubizEMS (Single Sign On)

For at logge ind i AcubizEMS skal du oprettes som bruger af systemet. Er du i tvivl, bedes du kontakte din virksomheds AcubizEMS-administrator/-kontaktperson for at høre yderligere om dine muligheder.

Sørg for, at du er på firmaets interne netværk. Arbejder du uden for firmaets netværk, skal du sandsynligvis have aktiveret en VPN forbindelse.

Første gang du åbner for Acubiz EMS skal du identificere dig med din e-mail adresse.

Du skal indtaste din e-mail adresse og trykke login.

Du vil nu blive verificeret til login, og næste gang du åbner AcubizEMS vil du blive logget direkte ind.