Beløb pr. deltager eller dage (CPM)

Der kan opstilles krav omkring beløbsgrænser pr. deltager eller pr. dag på forbrug på individuelle omkostningskonti i Acubiz. Det er ikke en stopklods for brugeren, men det kan aflede, at der kræves en forklaring fra brugere om hvorfor firmapolitikken er brudt.

Eksempel:
På 2 omkostningskonti er er, i virksomheden, regler om hvor stort et beløb man må benytte hhv. pr. deltager og pr. dag. Bliver denne grænse brudt, skal brugeren afgive en forklaring. Selve regelbruddet og brugerens forklaring vil være tydeligt angivet for godkender inden der foretages godkendelse.

Gaver til kunder (grænse pr. deltager)
Der er opsat en omkostningskonto (gaver til kunder) som kræver indtastning af antal deltagere på afregningstidspunktet.

Denne konto er opsat med et max. på 500 DKK (Systemvaluta) pr. deltager på denne omkostning.

• En bruger køber for 1.250 DKK og indtaster 2 deltagere = 625 DKK pr. deltager = Forklaring påkrævet.
  • En bruger køber for 1.250 DKK og indtaster 3 deltagere = 417 DKK pr. deltager = INGEN Forklaring påkrævet.

Eksempel på dette i CAPTURE: