Flere billeder / kvitteringer pr. transaktion

Det er nu muligt, at tilknytte flere billeder pr. transaktion via CAPTURE. Dette gælder uagtet om du benytter kamera / kamerarulle  eller  ubehandlede oversigten.

Den første kvittering tages på normal vis, og der bliver vist en oversigt over billeder. Her er det muligt at tilknytte flere kvitteringer.

Første kvittering:

Derefter trykkes på PLUS knappen for at tage flere billeder.

Denne process gentages indtil det rette antal billeder er tilknyttet.

Herefter arbejdes videre som normalt.

NB. Bemærk, at jo flere billeder der tilknyttes jo længere tager det at overføre, og er roaming aktiveret vil dette yderligere påvirke dit dataforbrug og telefonregning.

Max antal billeder:

• Apple iPhones: Ingen kendt grænse (men 20 skulle være fint)
  • Google Android: Ingen kendt grænse (men 20 skulle være fint)
  • Windows Phones: max 3 billeder.