Opsætning af stikprøvekontrol på medarbejder (CPM)

Et eksempel på hvornår en medarbejderkontrol kan iværksættes kunne være hvis en (eller flere) medarbejdere ofte laver fejlkonteringer.

Opsætning på medarbejder:

Denne kontrol er den stærkeste og underkender dermed andre regler såsom; Generel stikprøve og kontospecifik kontrol.

Åbn medarbejderen i Acubiz og aktiver stikprøvekontrollen under Firmapolitik. Finansgodkendelse.

Ovenfor er stikprøvekontrollen deaktiveret.

Aktiver, og sæt den ønskede værdi.

50% af medarbejderens transaktioner lander i Finans. Kontrollen underkender dog ikke en kontrol af konto på beløb eller land.

Alle medarbejderens transaktioner kommer til kontrol i Finans.