Datastruktur - feltbeskrivelser

I eksportformater er datastrukturen den samme på tværs af de forskellige eksporttyper (undtaget type 5 - Løn). Det betyder, at alle eksporttyperne indeholder samme antal kolonner, men om de forskellige kolonner leverer data er afhængig af eksporttypen.

Eksporttyperne består af 22 kolonner med følgende oplysninger:

Eksporttyper:

1. Hensættelser
  2. Omkostninger
  3. Faktura
  4. Kontante forskud

Alle posteringer består af 2 linjer - én debet og én kredit.

Som standard gælder følgende:

• CSV-filer indeholder ingen overskrifter i filen.
  • Alle kolonner leveres i alle eksportfiler, men indholdet adskiller sig
  • Ikke alle værdier på debitlinjen gentages på kreditlinjen (fx momskode, Dimensionsdata, Initialer, TravelID, Enclosure no)

Se evt. vedhæftede feltbeskrivelse