Standard værdier på alle brugere

I tilfælde af, at der er informationer som altid er de samme på alle brugere er disse informationer ikke nødvendige at have med i brugerdata fra fødesystemet. I disse tilfælde kan Acubiz EMS håndtere ”default værdier” der kun sættes på en bruger på oprettelses tidspunktet

Eksempel på brugerdata

Default værdi i Acubiz

Forklaring

Sprog (default er engelsk)

Dansk

Alle brugere bliver oprettet med dansk som default sprog. Dette kan ændres af brugeren efter oprettelse.

Fasttrack

Ja (eller nej)

Alle brugere oprettes som Fasttrack brugere. Dette kan ændres individuelt på de enkelte brugere af ADMIN.

Knapper i CAPTURE

Udlæg og kort

Ved Fasttrack = Ja; Alle brugere oprettes så de både kan lave udlæg samt benytte et firmakreditkort. Kan ændres individuelt af ADMIN.

Medarbejder modkonto (udlæg)

Samme værdi for alle

Hvis modkontoen for alle brugere er den samme, kan den med fordel lægges som defaultværdi og dermed ikke i fødedata.

Efter nærmere gennemgang under implementeringen kan disse defaultværdier klarlægges helt præcist.