Introduktion og FAQ

Hvordan virker integrationen

Overordnet set så virker det på følgende måde:

• Der leveres en fil med komplet dimensionsinformationer til Acubiz EMS’ server (eks. Dagligt)
  • Acubiz EMS importerer dagligt filen og opdaterer brugere baseret på den entydige nøgle leveret
    • Opretter nye dimensioner
    • Retter eksisterende dimensioner
    • Deaktiverer dimensioner

Kommunikation til Acubiz EMS

• Der etableres en FTP-konto hos Acubiz EMS hvortil filer skal leveres
  • Integration via webservice

Hvilke systemer kan Acubiz EMS integrere med?

Acubiz EMS har integreret med SAP, Navision, Microsoft og en række andre systemer.
Så længe jeres nuværende system brugere indeholder de nødvendige informationer og det kan danne filer så er der grundlæggende ikke noget i vejen for at automatisere

Hvordan kommer vi videre?

Undersøg hvilke muligheder jeres fødesystem har i forhold til at levere filer til Acubiz EMS, samt hvilke informationer der er tilgængelig i jeres system. Dernæst kontakter du Acubiz EMS og så tager vi en snak om muligheder etc.

Skal der sendes alle dimensioner hver gang eller kan der sendes kun ændringer?

Så længe der sendes ændringer, så kan Acubiz EMS håndtere begge dele. Bemærk dog at der skal gives besked til Acubiz EMS når en dimension skal deaktiveres – ellers forbliver den aktiv.

Er der nogle informationer på dimension som ikke må ændre sig?

Når der importeres er det den unikke værdi til dimensionen som afgør om der oprettes eller opdateres. Denne nøgle skal være unik og må ikke skifte i ”dimensionens levetid”. Typisk er eksport-værdien for en dimension (eks. Cost center nr.) også den unikke værdi – men hvis der nu både er cost centre og projekter med samme nr. skal der gøres noget for at numrene er unikke – typisk sættes dimensionsniveau fora. Eksempel:

Opdateres dokumenter i proces i Acubiz EMS ved ændringer af eks. status

Nej som udgangspunkt opdateres disse ikke – så projekter som er sat på omkostninger før projektet er lukket er også på omkostningen efter det blev lukket – men nye omkostninger kan ikke anvende projektet

Vi har dimensioner som ikke er i fødesystemet – kan man manuelt vedligeholde disse?

Ja det kan man godt – en dimension kan enten vedligeholdes automatisk eller manuelt. Man skal bare være opmærksom på ikke at anvende unikke nøgler som vil kunne anvendes fra den automatiske data leverance

Er der nogen tilbagemelding hvis der går noget galt?

Der kan sættes notifikation op via mail når import af dimensioner er afviklet – du bestemmer om det er hver gang eller kun ved fejl