Velkomstmail - Fasttrack

Kære kolleger

Pr. XX.XX.XXXX indfører vi Acubiz - et online baseret system til håndtering af firmabetalte medarbejder udgifter. Det primære mål ved at indføre Acubiz er, at reducere tiden der bruges på rapportering og at fritage dig for besværlige manuelle processer og dermed gøre dagligdagen nemmere for dig. I denne mail finder du introduktion og vejledning til brugen af Acubiz.

Afhængig af din rolle i virksomheden er du MEDARBEJDER samt GODKENDER (LEDER):

Acubiz One til smartphone - brug på farten:

Hvem:

Dig som MEDARBEJDER og GODKENDER

Hvad:

1. Du har firma relaterede udgifter du skal gøre rede for.
  2. Du har transaktioner du, som godkender/chef, skal godkende

Kom i gang:

Klik her for at installere Acubiz One

Adgang:

Når du logger på Acubiz One skal du bruge følgende oplysninger:
1) FirmaID: XXXXXX
2) Brugernavn: Din e-mail adresse
3) Dit personlige kodeord
Sådan får du dit kodeord og hvordan du logger du ind >

Sådan gør du:

Få introduktion til Acubiz One

Bliv fortrolig med Acubiz One

Firma politik og retningslinjer:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Flowet er som nedenstående:

MEDARBEJDER

►►►

GODKENDER (leder)

►►►

FINANS AFDELINGEN

Du tager billede af din kvittering med Acubiz One og sender den direkte til din leder for godkendelse

Godkenderen benytter Acubiz One til, at godkende omkostningerne fra sine medarbejdere

Finans afdelingen ordner alt omkring bogføring i regnskabet og holder revisoren glad.

Acubiz Online Helpcenter
Du har også mulighed for at finde vejledning på Acubiz Helpcenter og bør gøre din start nem og smertefri:
http://www.acubizems.com/helpcenter

Videoguides
Hvis du vil se introduktionsvideoer der viser mere omkring Acubiz' forskellige apps og services kan du besøge Acubiz videobibliotek på youtube: http://www.acubiz.dk/videobibliotek/

Spørgsmål:
Har du konkrete spørgsmål i forbindelse med Acubiz skal du kontakte din Acubiz Superbruger i virksomheden
- XXXXXXXXXXX
- XXXXXXXXXXX

God fornøjelse

Med venlig hilsen
Finans afdelingen