Velkomstmail - Rejseafregninger

Kære kolleger

Pr. XX.XX.XXXX indfører vi Acubiz - et online baseret system til håndtering af firmabetalte medarbejder udgifter. Det primære mål ved at indføre Acubiz er, at reducere tiden der bruges på rapportering og at fritage dig for besværlige manuelle processer og dermed gøre dagligdagen nemmere for dig. I denne mail finder du introduktion og vejledning til brugen af Acubiz.

Afhængig af din rolle i virksomheden er du MEDARBEJDER samt GODKENDER (LEDER):

Apps til smartphone - brug på farten:

Hvem:

Dig som MEDARBEJDER

Dig som GODKENDER (leder)

Hvad:

Du har firma relaterede omkostninger du skal gøre rede for. Du skal benytte Acubiz One App'en til din smartphone (Apple, Android)

Du har medarbejdere hvor du skal godkende udgifter når medarbejderen har foretaget afregning. Du skal benytte Acubiz One App'en til din smartphone (Apple, Android)

Kom i gang:

Klik her for at installere Acubiz One:

Klik her for at installere Acubiz One:

Adgang:

Når du logger på Acubiz One skal du bruge følgende oplysninger:

1) FirmaID: XXXXXX
2) Brugernavn: Din e-mail adresse
3) Dit personlige kodeord
Sådan modtager du dit kodeord og logger ind på Acubiz One

Når du logger på Acubiz One skal du bruge følgende oplysninger:
1) FirmaID: XXXXXX
2) Brugernavn: Din e-mail adresse
3) Dit personlige kodeord
Sådan modtager du dit kodeord og logger ind på Acubiz One

Sådan gør du:

Hvis du har benyttet dit firma kreditkort

Hvis du har et kontant udlæg
Se en introduktionsvideo og miniguides

Hvis du skal godkende omkostninger fra dine medarbejdere

Se en introduktionsvideo og miniguides

Adgang til Acubiz EMS på web:
For den videre behandling af dine omkostninger skal du logge ind i din browser til den webbaserede Acubiz EMS.
Link: https://www.acubizems.com/xxxxxxxx
Se en kort introduktionsvideo til Acubiz webbaserede løsning

Flowet er som nedenstående:

På farten

På kontoret

GODKENDER (leder)

FINANS AFDELINGEN

Du tager billede af din kvittering med Acubiz One og sender den Acubiz EMS

Du logger ind på Acubiz EMS web og foretager den videre behandling og sender til godkendelse hos din leder

Godkenderen benytter Acubiz One eller Acubiz EMS på web til godkendelse af omkostningerne fra sine medarbejdere

Finans afdelingen ordner alt omkring bogføring i regnskabet og holder revisoren glad.

Acubiz Online Helpcenter
Du har også mulighed for at finde vejledning på Acubiz Helpcenter og bør gøre din start nem og smertefri:
http://www.acubizems.com/helpcenter

Videoguides
Hvis du vil se introduktionsvideoer der viser mere omkring Acubiz' forskellige apps og services kan du besøge Acubiz videobibliotek på youtube: http://www.acubiz.dk/videobibliotek/

Spørgsmål:
Har du konkrete spørgsmål i forbindelse med Acubiz skal du kontakte din Acubiz Superbruger i virksomheden
- XXXXXXXXXXX
- XXXXXXXXXXX

God fornøjelse

Med venlig hilsen
Finans afdelingen