Download Acubiz One

Acubiz One er den nye App fra Acubiz til håndtering af firmarelaterede omkostninger foretaget af medarbejdere.

Acubiz One er tilgængelig til følgende smartphones:

• iOS (Apple)
    Hentes ned via den indbyggede AppStore i din telefon *
  • Android (Samsung, Sony, Huawai, HTC m.fl)
    Hentes ned via den indbyggede Play Butik i din telefon *

Klik på, eller scan, nedenstående QR-koder for at downloade Acubiz One

iOS - Apple > Google (Android) >
Apple_Store.png Android_GooglePlay.png

* For at kunne benytte din telefons indbyggede app-butik kræves det, at du har en brugerkonto hos hhv. Apple eller Google. Der kan ikke downloades apps uden login. Ved problemer med dette bedes du kontakte din virksomheds interne IT-afdeling/helpdesk eller din virksomheds interne kontaktperson.

Søg efter "Acubiz One" og den vil komme frem i den seneste og mest opdaterede version tilgængelig.

Den er gratis at hente fra dine telefons app-butik, men kræver adgang til Acubiz systemer for at kunne benyttes.