Dashboard - overblik

Når du logger ind i Acubiz One bliver du mødt med et dashboard der giver dig et godt overblik med relevante oplysninger omkring dine udgifter og omkostninger.

Følgende funktioner er tilgængelige (afhængig af opsætning og rolle). Da Dashboard visningen er længere end din skærm kan vise på én side, kan du scrolle op og ned imellem de forskellige elementer.

(1) Top menu. Til venstre er der adgang til menu (swipe ind fra venstre) og til højre tilpasning af dashboard samt Dock-området.

(2) Ubehandlede transaktioner (som medarbejder)

(3) Transaktioner der afventer godkendelse (kun som godkender)

(4) Diagram for tilgodehavender der viser de transaktioner hvor du har penge til gode og, som ligger i process - og ikke er godkendt af finans endnu.

(5) Udgifter benyttet i aktuel måned. Swipe til venstre på elementet og du bladrer en måned tilbage.

(6) Kørsel - år til dato. Beløb samt antal kørte kilometer.

(7) Tidsregistreringer foretaget

(8) Historiske visninger - tidligere fremsendte transaktioner samt udeståender.

(9) Dock - område med dine favorit funktioner - hurtige muligheder.