Indstillinger

De grundlæggende indstillinger er sat fra Acubiz' side, ud fra den mest benyttede opsætning. Du kan ændre det efter behov.

(1) Vælg menu (eller swipe ind fra venstre side af skærmen)

(2) Klik på indstillinger (tandhjulet) i bunden af menuen

(3) Foretag de ændringer du ønsker.

I ovenstående muligheder er der "skydere" der angiver om en funktion er slået til eller fra

• Slået til: Skyder er til højre Slider_on.png
  • Slået fra: Skyder er til venstre Slider_off.png

Valgmulighederne er følgende:

1. Kun via WiFi
    Aktiver hvis du kun ønsker at overføre data hvis du er på WiFi. Mobildata forbindelsen benyttes derved ikke.
  2. Overfør manuelt
    I stedet for at overføre hver transaktion, kan du lægge dem i "kø" og foretage en manuel overførsel.
  3. Find kvittering
    Ved aktivering prøver Acubiz One, at beskære dit billede så det kun er kvitteringen der vises - alt udenom beskæres væk.
  4. Find beløb
    Via indbygget OCR (tektsgenkendelse) prøver Acubiz One, at finde det totale beløb for kvitteringen. Lysforhold, vinkel og skarphed er altafgørende for størst genkendelses succes.
  5. Føj til kamerarulle
    For hvert billede du tager af en kvittering, lægges en kopi i din telefons kamerarulle i en mappe der hedder "Acubiz". Derfor bliver dine kvitteringer ikke blandet sammen med dine normale billeder og du har således en back-up af dine kvitteringer.
  6. Husk land
    Ved aktivering huskes det senest valgte land, ved næste transaktion.
  7. Husk valuta
    Ved aktivering huskes den senest benyttede valuta, ved næste transaktion.

Tryk på X for at lukke indstillingerne.