Log ind i Acubiz One

For at benytte Acubiz One, skal du have en adgang til Acubiz systemer via din virksomheds aftale med Acubiz. Når du har det kan du logge ind.

Der er 3 ting du skal kende

1. FirmaID (Virksomhedens ID hos Acubiz)
  2. Brugernavn (Som regel initialer, e-mail adresse eller medarbejdernummer)
  3. Kodeord

Er du i tvivl om ovenstående oplysninger bedes du kontakte din virksomheds interne kontaktperson (Som regel en person i finans afdelingen)

Log ind første gang

Første gang du skal logge ind, har du måske ikke modtaget et kodeord. Du kan derfor rekvirere et kodeord direkte fra loginsiden - forudsat du kender hhv. FirmaID samt brugernavn.

Når ovenstående er indtastet korrekt, trykker du på LOG IND og du logges ind.

Acubiz One husker dit login til næste gang du åbner app'en (du logges direkte ind) - med mindre du trykker på log ud inde i menuen.